Dé Ondernemingsraad van Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Nieuwe samenstelling ondernemingsraad Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

×

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in eval() (regel 10 van /home/deb664/domains/or-vrzl.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in eval() (regel 10 van /home/deb664/domains/or-vrzl.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Nieuwe samenstelling ondernemingsraad Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

 

Op 8 en 9 juni 2020 is de nieuwe OR van start gegaan met een tweedaagse training.

We zijn de training begonnen met een voorstelronde waarbij elk lid van de ondernemingsraad zijn of haar ambities kon aangeven. Daarna hebben de leden elk afzonderlijk hun benoeming in de nieuwe ondernemingsraad aanvaard. Dat was het vertrekpunt om door middel van stemming onder de OR- leden het nieuwe Dagelijks Bestuur samen te stellen. De uitkomst van de stemming is als volgt:

Voorzitter: T. Speetjens

Plaatsvervangend voorzitter: P. Hanssen

Secretaris: R. Bruinen

Plaatsvervangend secretaris: J. Beucken

Na installatie van het Dagelijks Bestuur werd overgegaan tot de invulling van de commissies. Dit heeft geresulteerd in de navolgende bezetting:

 

Commissie Communicatie:

Leden: H. Pappers en S. Gijsen

 

Commissie VGWM (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu)

Voorzitter: W. Meessen

Secretaris: B. Pepels

Leden: D. Berghs, D. Kelleter

 

Commissie PIOF (Personeel, Informatiebeleid en -veiligheid, Organisatie en Financiën)

Voorzitter: E. van Hoef

Secretaris: J. van Bilsen

Leden: M. Stassen, R. Molin, R. Pallada

De rest van de dag hebben we gebruikt om de openstaande onderwerpen die in de overdracht van de oude naar de nieuwe OR  staan te bespreken.

Als laatste hebben we de planning van volgende dag besproken en afgesloten met een borrel samen met de WOR-bestuurder en zijn plaatsvervanger.

De tweede dag hebben we na een eerste inventarisatie de speerpunten en de werkwijze van de OR en de commissies besproken.

Op deze dag hebben we ook een aanzet gedaan om te komen tot een vergadercyclus die zowel voor de vrijwilligers als de beroeps voldoende mogelijkheden biedt om de vergaderingen bij te wonen.  Op deze dag hebben we de training afgesloten met een diner.